2 вида протези, които ще върнат усмивката и увереността Ви!

   В нашият кабинет ще ви направим протеза, неразличима от естествените зъби. Нашата цел е, никой да не може да познае, че носите протеза.

Използваме най-добрите материали, и най-добрите техники, за да изработим великолепна протеза, която да заблуди всички. С протезата не замествате само зъбите, вие също възстановявате загубената дъвкателна функция, усмивката си и изглеждате по-млади.

   Направена правилно, нова протеза може да изглежда така, сякаш сте с лифтинг на лицето. Цялото ви лице ще изглежда по-добре, не само усмивката ви! Получавате много повече от просто зъби: получавате нова усмивка, ново лице, което изглежда страхотно естествено и може да бъде невероятен бруствер за самочувствие!

   Искаме да ви дадем нещо, което повишава увереността ви и ви кара да се чувствате по-добре.

   Нашият екип работи всеотдайно за създаването на най-красивите и младежки усмивки за пациенти, чиито естествени зъби са били компрометирани и се нуждаят от подмяна.

   Нашите пациенти участват в процеса на създаване на протезата, като заедно избираме цвета и формата на зъбите.

   Традиционните протези са протези, които се задържат в устата само пасивно. Хората, които имат този вид протеза, трябва да разчитат на лепила или пасти, за да поддържат протезата на място през целия ден. Това най-вече е необходимо при долните протези, тъй като гребена на костите и венеца в долната челюст обикновено е силно резорбиран.

   Типичната горна протеза обикновено е малко по-стабилна, тъй като използва повърхността на вашето небце, за да се задържи.

   При другият вид протеза обикновено 4 или 6 зъбни имплантата се поставят върху горната и долната челюст и протезата всъщност е фиксирана към имплантите в устата. Това е най-стабилният вариант и не е необходимо да се сваля всяка вечер.

   Другото име на този вид протеза е „All on 4 ″. Предимството на протезите, поддържани от импланти е, че те са най-стабилната и естетична опция. Поради техния сложен характер и количеството на зъбните импланти, необходими за поддръжката им, те са и най-скъпите!

Хареса ли Ви тази статия?

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Остави коментар